Transindex

Transindex - Április 3-án lesznek országgyűlési. Az biztos hogy addig amíg mi transindexesek voltunk ez volt az egyedüli.


Pin Auf Hagyomany

As a client of Pearson Transcription you will be able to navigate and manage your transcription content at your convenience.

. A Transindex tavaly novemberben támogatói kampányt indított mert úgy látták hogy veszélybe került az újság működése. A jelenlegi kontextusban pedig már nem látjuk biztosítva az újságírói függetlenségünket. A Transindexro mától már nem lesz az a napos oldal amit jelmondatunk hirdetett és mivel a többségi tulajdonos az eladására készül hogy mi lesz a további sorsa az számunkra is ismeretlen.

Ekkor azt írták hogy a portál fenntartása az olvasók hozzájárulása nélkül már nem lehetséges. Please click the Login menu option on the left of the screen and enter a valid Login and Password. A Transindexet 1999-ben alapították a szerkesztősége Kolozsváron található a portál jelszava.

Alig két hét alatt Vizi Imre eurovíziós versenydala a Sparrow több mint 21000 megtekintést szerzett a román közszolgálati tv hivatalos Youtube-csatornáján ami a legnépszerűbb tíz romániai dal közé helyezte a magyar. Szerintem most már kihúzzák a választásokig hogy ne legyen több válság 79 Legutóbb is csak néhány hónapot bírta az USL-kormány legfeljebb csak jövő év elejéig tartanak ki 32 A rotációs kormányfői hatalomátadás miatt legkésőbb 2023-ban úgyis összevesznek 179 Az ideológiai ellentétek miatt egy PNL-PSD kényszerházasság biztos nem lesz hosszú életű 96. 23 év működés után kedd reggel felállt a Transindex teljes szerkesztői csapata mivel úgy érzik a fennálló helyzetben nincs biztosíték arra hogy megőrizzék újságírói függetlenségüket.

Rendkívül szoros a verseny az Eurovízió romániai elődöntőjében ám a magyar képviselet úgy tűnik egyelőre nincs veszélyben. A minőségi színvonalas magas értékrendű műsorok készítését és sugárzását célul kitűző kereskedelmi csatorna. Felmondott kedden az erdélyi magyar Transindexro portál teljes szerkesztősége.

Felmondott a Transindex teljes szerkesztősége. A munkájuk teljességgel ellehetetlenült és már nem tudják a legjobb szakmai tudásuk szerint ellátni azt a feladatot amely a mindenkori szabad sajtó feladata lenne. Az ATV az első magántelevízió hazánkban.

A közlemény szerint a többségi tulajdonos. Amint a portálon közölt elköszönő írásban a szerkesztőség tagjai közölték úgy érzik.


Psychedelic Urban Photography Mind Blown Psychedelic


Pin On Ideas For The House


Transindex Amikor A Tema Hazhoz Jon A Karantenban Voros Vercsek A Viragladaban Bird Watching Animals


Felhoben A Tomeg Foto Toth Helga


Transindex A 2019 Es Szekely Vagta Kepekben Animals Horses


Transindex Itthon Tudsz Roluk Holokauszt Deportaltak Fotoi A Tranzit Hazban Painting Art


Transindex Amikor Kolozsvar Meg Egy Nyugodt Varos Volt Outdoor Structures Pergola Outdoor


Pin On Photography


Not Found Japanese Love Geisha Japanese Culture

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel